PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря. Салат «Насолода по-монастирськи»

Телеканал СТБ

У середу естафету прийняла пані Надія. Вона приїхала до Києва з Івана-Франківська. Ті, хто її знають, називають – народна цілителька. У пані Надії диво-руки, а ще до її грудей прилипають будь-які предмети. Вона приготує своїм гостям страви «Насолода по-монастирськи», «Душа монаха» та «Чернече свято». А чи продемонструє вона свої здібності?

Дивіться «Звану вечерю» у середу, 12 грудня, о 18:10 на СТБ.


Салат «Насолода по-монастирськи»

Інгредієнти:

Банан – 60 г
Родзинки – 20 г
Пластівці кукурудзяні – 60 г
Горіхи (асорті) -50 г
Йогурт – 100 г

Спосіб приготування:

Родзинки замочити у воді. Банани нарізати скибочками та змішати з кукурудзяними пластівцями, дрібно нарізаними горіхами, родзинками. Заправити салат йогуртом і витримати півгодини. Смачного!

Попередню програму «Звана вечеря», в гостях у Тетяни Дивіться тут