«Звана вечеря. Борщ «Щедрість України»

Телеканал СТБ

У вівторок за своїм столом учасників зібрав Олег. Молодий, але вже багато чого встиг. Керує фінансовим департаментом, виховує дітей і займається екстрасенсорикою. Він готує для гостей дитячу вечірку з повітряними кульками. А пригощати вирішив перевіреними стравами. На закуску «Теплота душі», борщ назвав «Щедрість України» та на десерт «Солодке життя». Чи справді Олег вміє так смачно готувати?

Дивіться «Звану вечерю» у вівторок, 11 грудня, о 18:10 на СТБ.


Борщ «Щедрість України»

Гомілка свиняча – 1 шт.
Картопля – 0,4 кг
Буряк – 200 г
Морква – 100 г
Капуста – 200 г
Соняшникова олія – 60 г
Томатна паста – 70 г
Цукор – 30 г
Зелень
Цибуля
Часник
Спеції
Сметана

Спосіб приготування:

Свинину покласти в холодну воду, довести до кипіння та зняти піну, варити бульйон годину (до готовності м'яса). Почистити овочі. Нарізати соломкою, покласти в бульйон. Картоплю порізати кубиками 1,5-2 см і покласти в каструлю через 15-20 хвилин після буряка. Лук нарізати й пасерувати із олією, додати моркву, томатну пасту й смажити ще кілька хвилин. Нашаткувати капусту. Коли картопля майже готова – додати в каструлю капусту, томатну заправку й довести до кипіння. Перемішати, посолити за смаком. Додати цукор, часник, порізану зелень, спеції та зняти з вогню. Подавати зі сметаною.Смачного!

Попередню програму «Звана вечеря», в гостях у Олі Дивіться тут