«Звана вечеря»

Телеканал СТБ

Остання, фінальна вечеря, відбудеться у самовпевненої красуні Ольги. Вона ретельно доглядає свою зовнішність і вважає, що попри все дівчина повинна мати презентабельний вигляд. Тому багато часу Оля проводить у свого візажиста й перукаря. Оля, мабуть, не впевнена у своїх силах, тому вирішує скористатися допомогою досвідчених кулінарів. Подивимось, що із цього вийде та як на це відреагують гості. А пригощатиме гостей вона супом з тельбухами «Мрія Жеглова», млинчиками з чорним кав’яром «Російська рулетка» і грушами «Десерт «от кутюр».

Дивіться «Звану вечерю» у п’ятницю, 7 грудня, о 18:10 на СТБ.


Морозиво святкове із грушами

Інгредієнти:

груші – 4 шт. середнього розміру
цукрова пудра – 1 склянка
ванілін – за смаком
морозиво – 500 г
шоколад – 100 г
вода – 1 склянка

Приготування:

У широкому посуді змішати цукор із водою та вином, перемішувати доти, доки цукор не розчиниться. Потім поставити суміш на великий вогонь, прокип'ятити протягом 10 хвилин і зняти із плити.
Груші почистити, розрізати уздовж на дві частини, видалити серцевину, опустити в майже остиглий сироп, поставити на плиту, поварити близько 2-3 хвилин на дуже малому вогні, після чого зняти із плити й тримати в сиропі, доки не охолонуть. Вийняти із сиропу, відцідити й поставити в холодильник. Перед подаванням покласти в кожну креманку по дві кульки морозива, встромити в кожну з них по половинці груші, залити шоколадом, який розтопити на водяній бані перед заливанням, і відразу ж подавати.

http://www.cookingclub.ru/

Попередню програму «Звана вечеря», в гостях у Насті Дивіться тут