PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+PCEtLVN0aWNreSBSaWdodC0tPg0KDQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowOyB9DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxMzQwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE1MDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMjQwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQo8L3N0eWxlPg0KPHNjcmlwdCBhc3luYyBzcmM9Ii8vcGFnZWFkMi5nb29nbGVzeW5kaWNhdGlvbi5jb20vcGFnZWFkL2pzL2Fkc2J5Z29vZ2xlLmpzIj48L3NjcmlwdD4NCjwhLS0gZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgLS0+DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzM0MDc0OTY4MyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+
До початку унікального шоу залишилися лічені години! | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

До початку унікального шоу залишилися лічені години!

Телеканал СТБ

З 3 вересня на телеканалі СТБ стартує нове реаліті-шоу власного виробництва «Звана вечеря». Особливістю цієї кулінарної програми, хоч як парадоксально це звучить, є те, що добре куховарити тут геть не обов'язково. Важливо інше – зуміти зі звичайної вечері зробити свято.

Знімальним майданчиком стануть квартири й будинки самих учасників програми. Щотижня один із п'яти героїв шоу – а всі вони люди найрізноманітніших професій, статку, віку, захоплень, життєвих устремлінь і кулінарних пристрастей – запрошуватимуть один одного в гості. Упродовж п'яти робочих днів вони змагатимуться між собою за звання найпривітнішого хазяїна. До слова, переможця визначають самі учасники шоу – оцінюючи кожну вечерю своїх опонентів за 100-бальною шкалою. Певних критеріїв оцінки немає, а учасники шоу постфактум пояснять на камеру, чому поставили ту чи іншу кількість балів. Приміром, Вася Петі ставить 60 балів і коментує: «Пригощав він нас непогано, однак компот і устриці в томаті були не дуже». Наприкінці тижня, а саме в п'ятницю, кількість зароблених балів підсумується, і переможець одержить приз – 5 тисяч гривень. Шоу, імовірно, вийде тривалим, поки в телеглядача не вичерпається цікавість, а у творців призовий фонд.

– Не боїтеся, що «Звана вечеря» стане лише черговою кулінарною програмою? – цікавимося в шеф-редактора проекту Олексія Удовицького.

– Нашу програму дивитимуться не для того, щоб обзавестися новеньким рецептом, а для того, щоб побачити, як можна зі звичайної вечері зробити виставу, – розповідає Олексій Удовицький. – Щоб стати учасником нашого шоу, людина не мусить бути зіркою чи визнаним кулінаром. Ми показуватимемо пересічних людей, з якими щодня зустрічаємося в магазині, метро, на роботі. Для організації званої вечері вони не одержуватимуть якихось астрономічних сум, а куплять продукти в тих самих супермаркетах і магазинах, що й завжди. Ну а якщо в когось із учасників забракне уяви, щоб придумати щось оригінальне, – ми допоможемо.

Першими героями програми стали: студент, співачка-початківець, домогосподарка, колишня телеведуча й екс-моряк. Чим саме вони дивували одне одного, поки тримається в секреті, але, як запевняє шеф-редактор проекту, деяким хлопцям зі знімальної команди, яких теж пригощали, довелося пробити додаткові дірочки в паску.

– Якщо чесно, навіть ми не очікували на такий ефект, – зізнається Олексій Удовицький. – Учасники приготували страви, про які ми навіть не чули. Та й ініціатива походила тільки від учасників проекту. У приготування свята ми не втручалися.

Принадність цього шоу в тім, що його учасником може стати кожен, аби тільки було бажання.

Увага! Хочете стати учасником «Званої вечері»? Телефонуйте за номером 8 (097)-870-37-49 (Марина) або 8 (097)-949-23-56 (Павло). Зустрічайтеся з менеджером, заповнюйте анкету. Якщо ваш типаж підійде, то наступним учасником шоу станете ви.

Микола Лещук, КП