«Їмо вдома» цієї суботи о 9:00

Телеканал СТБ

У гості до Юлі з Америки приїде давній друг. На честь його приїзду вона приготує цитрусові курячі крильця, салат із солодких перців з фетою й помідорами, а також вельми оригінальний десерт — карамелізовані помідори зі сметанним морозивом.

Цитрусові курячі крильця.

Необхідні продукти: курячі крильця — 8-10 шт., коричневий цукор — 50 г, сік одного лайма, сік одного грейпфрута, перець чилі — 1 шт., часник — 2 зубчики, дрібно нарізана цедра одного апельсина, кмин — 1 ч. ложка, чорний перець — 10–12 горошин, оцет із білого вина — 1 ст. ложка, свіжий чебрець — 5 гілочок, морська сіль — 1 дрібка.

Салат із перців з фетою та помідорами

Необхідні продукти: болгарський червоний перець — 1 шт., болгарський жовтий перець — 1 шт., помідори-вишеньки — 250 г, нарізаний кубиками сир фета або фетаки — 100 г, маслинова олія — 4 ст. ложки, бальзамічний оцет — 2 ст. ложки, чорний перець — 10–12 горошин, свіжий чебрець — 6–7 гілочок, часник — 1 зубчик, спеції «Трави італійської кухні» — 2 ст. ложки, мелений червоний перець — 1 ч. ложка, куркума — 1,5 ч. ложки, морська сіль — 1 дрібка.

Карамелізовані помідори зі сметанним морозивом

Необхідні продукти: помідори-вишеньки — 500 г, коричневий цукор — 100 г, вершкове масло — 50 г, жирна сметана — 500 г, ваніль — 1 паличка, кардамон — 0,5 ч. ложки, сік половини апельсина, сік половини лимона, тонко нарізана цедра половини апельсина.

Дивіться й куховарте разом із програмою «Їмо вдома» у суботу 16 червня о 9:00 на каналі СТБ.