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
«Їмо вдома» цієї неділі о 9:00 | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Їмо вдома» цієї неділі о 9:00

Телеканал СТБ

У гості до Юлі з Америки приїхав давній друг. Вона вирішила почастувати його цитрусовими курячими крильцями, салатом із солодких перців з фетою та помідорами, а також вельми оригінальним десертом — карамелізованими помідорами зі сметанним морозивом.

«Цитрусові курячі крильця»

Необхідні продукти: курячі крильця — 8–10 шт., коричневий цукор — 50 г, сік одного лайма, сік одного грейпфрута, перець чилі — 1 шт., часник — 2 зубчики, дрібно нарізана цедра одного апельсина, кмин — 1 ч. ложка, чорний перець — 10–12 горошин, оцет із білого вина — 1 ст. ложка, свіжий чебрець — 5 гілочок, морська сіль — 1 дрібка.

«Салат із перців із фетою та помідорами»

Необхідні продукти: болгарський червоний перець — 1 шт., болгарський жовтий перець — 1 шт., помідори-вишеньки — 250 г, нарізаний кубиками сир фета або фетаки — 100 г, маслинова олія — 4 ст. ложки, бальзамічний оцет — 2 ст. ложки, чорний перець — 10–12 горошин, свіжий чебрець — 6–7 гілочок, часник — 1 зубчик, спеції «Трави італійської кухні» — 2 ст. ложки, мелений червоний перець — 1 ч. ложка, куркума — 1,5 ч. ложки, морська сіль — 1 дрібка.

«Карамелізовані помідори зі сметанним морозивом»

Необхідні продукти: помідори-вишеньки — 500 г, коричневий цукор — 100 г, вершкове масло — 50 г, жирна сметана — 500 г, ваніль — 1 паличка, кардамон — 0,5 ч. ложки, сік половини апельсина, сік половини лимона, тонко нарізана цедра половини апельсина.

Але це ще не все. Також у гості до ведучої приходила її вагітна подруга. Юля приготувала їй мигдальний пиріг із сиром, сандвіч із яблук з оселедцем і картопляний пиріг із сиром.

«Мигдальний пиріг із сиром»

Необхідні продукти: мигдаль – 225 г, яйця – 6 шт., вершкове масло – 200 г, цукор – 2/3 склянки, лимони – 7 штук, борошно – Ѕ склянки, сир "Рикотта" – 250 г.

«Сандвіч із яблука з оселедцем»

Необхідні продукти: філе жирного оселедця – 4 шт., сир "Філадельфія" (малої жирності) – 200 г, часник – 1 зубчик, маслинова олія – 1 ложка, зелені яблука – 2 шт., огірок – 1 шт., сік Ѕ лимона, дрібка білого перцю.

«Картопляний пиріг із сиром»

Необхідні продукти: картопля – 4-5 шт., цибуля-порей – 1 шт., твердий сир – 100 г, рослинна олія – 2 ст. ложки, вершкове масло – 1 ст. ложка, сіль, дрібка білого перцю й сухого кропу.

Дивіться й куховарте разом із програмою «Їмо вдома» у неділю 29 квітня о 9:00 на каналі СТБ.