noad

Гарбузовий пиріг з телятиною від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

DKF_5578

Інгредієнти: 

600 гр гарбуза
1 невелика цибулина
300 гр телячого фаршу
Зубчик часнику
Чебрець
50 мл білого сухого вина
150 гр сиру КОМО «Фамілія»

Спосіб приготування:

1. Наріжте гарбуз півкільцями і зніміть шкірку. Це може здатися трохи дивним, те, що я з початку нарізаю гарбуз, а тільки потім очищаю її від шкірки, але мені так набагато легше.

DKF_5487

2. Покладіть гарбуз у форму і запікайте в духовці, розігрітій до температури 180 градусів, 10 — 15 хвилин.

DKF_5488

3. Обсмажте дрібно нарізану цибулю і часник до світло — золотистого кольору, додайте вино.

DKF_5501

4. Тепер обсмажуємо телятину разом з золотистою цибулею.

DKF_5504

5. Викладаємо фарш поверх вже практично готовою гарбуза.

DKF_5525

6. Зверху посипаємо тертим сиром КОМО «Фамілія» і запікаємо в духовці ще кілька хвилин до утворення золотистої сирної скоринки.

DKF_5526

DKF_5578

Нехай смакує!

ФОТО: Дмитро Хорошаєв