noad

Суп з цвітною капустою від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

DKF_5592

Інгредієнти: 

20 мл рослинного масла
20 гр вершкового масла
2 зубчики часнику
1 цибулина
50 мл білого сухого вина
500 гр цвітної капусти
100 гр картоплі
1 л овочевого або курячого бульйону
200 мл вершків
90 гр плавленого сирка КОМО «Вершковий»

Спосіб приготування:

1. Поріжте на суцвіття цвітну капусту.

DKF_5490

2. Приготуємо ароматне масло. У сотейник відправляємо вершкове, рослинне масло і зубчики часнику. Прогріваємо до появи часникового аромату.

DKF_5515

3. У ароматне масло відправляємо дрібно нарізану цибулю, злегка обсмажуємо.

DKF_5516

4. Заливаємо біле сухе вино, потім інгредієнти, що залишилися — нарізану кубиком картоплю і цвітну капусту.

DKF_5519

DKF_5521

5. Заливаємо бульйон і варимо до готовності картоплі.

DKF_5523

6. Дістаньте з супу невелику кількість цвітної капусти.

DKF_5532

7. Додаємо в суп плавлений сир КОМО «Вершковий» і вершки. Ще кілька хвилин тримаємо на вогні, до розчинення сиру.

DKF_5533

8. Доводимо суп до однорідної консистенції за допомогою погружного блендера.

DKF_5542

9. Повертаємо в суп кольорову капусту.

DKF_5592

Смачного!

ФОТО: Дмитро Хорошаєв