PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Аранчіні від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

DKF_5643

Інгредієнти:

200 гр рису
400 мл води
Сіль

Для начинки потрібно:

200 гр курячого фаршу
1 маленька цибулина
60 гр сиру КОМО «Фамілія»
Рослинна олія
Кріп

Для паніровки потрібно:

Панірувальні сухарі
Мука
2 яйця

Рослинна олія для фритюру

Спосіб приготування:

1. Приготуємо начинку: обсмажте на олії цибулю і курячий фарш, посоліть, поперчіть.

DKF_5527

2.  У начинку, що остигла додайте дрібно нарізаний кріп і натертий сир КОМО «Фамілія». Перемішайте.

DKF_5528

3. Відваріть в підсоленій воді рис, дайте йому повністю охолонути. З остиглого рису сформуйте невеликий коржик.

DKF_5530

4. У середину кладемо начинку, загортаємо з країв і формуємо кульку. Для того, щоб рис не лип до рук, обвалюйте кульку в борошні.

DKF_5531

5. Паніруємо аранчіні. Кульки у нас вже обвалені в борошні, тепер опускаємо їх в злегка підсолене яйце і обвалюємо у панірувальних сухарях.

DKF_5535

DKF_5536

6. Готуються аранчіні у фритюрі буквально 1-2 хвилини до золотистого кольору паніровки.

DKF_5538

7. Вони неймовірно смачні як гарячі, так і холодні. Начинки можуть бути різними. Важливий момент — рис повинен бути клейким.

DKF_5633

Нехай смакує!

ФОТО: Дмитро Хорошаєв