noad

Рибний пиріг від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

8

Інгредієнти:

200 гр філе риби
1 цибулина
4 яйця
100 мл молока
20 гр вершкового масла
200 гр борошна
7 гр розпушувача
100 гр сир КОМО «Тенеро»
Сіль
Перець

Спосіб приготування: 

1. Нарізати цибулю тонкими півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Обробити рибу і нарізати невеликими кубиками.

1

2. Перемішати яйця з молоком і розтопленим вершковим маслом. Додати сіль, перець і борошно з розпушувачем.

2

3. У тісто додати обсмажену цибулю і рибу, делікатно перемішати, щоб зберегти шматочки риби цілими.

3

4. Додати тертий сир КОМО «Тенеро».

4

5. Укласти на дно форми пергамент, промазати вершковим маслом, залити тісто, що вийшло і випікати 35 — 40 хвилин при температурі 170 градусів.

5

8

Смачного!

ФОТО: Дмитро Хорошаєв