noad

Заварні кульки з грибами від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

8

Інгредієнти для заварного тіста:

125 мл молока

125 мл води

Щіпка солі

1 ч. л. цукру

100 гр вершкового масла

150 гр борошна

4 яйця

120 гр сиру КОМО «Фамілія»

Інгредієнти для грибної начинки:

200 гр печериць

20 гр вершкового масла

½ цибулини

Кріп

Сіль

Перець

Спосіб приготування:

1. Приготуємо заварне тісто. У сотейник наливаємо молоко і воду, додаємо вершкове масло, сіль і цукор, доводимо до кипіння.

1

2. Додаємо борошно і активно помішуючи тримаємо на вогні ще близько хвилини.

2

3. Викладаємо тісто в миску, даємо йому трохи охолонути, щоб яйця не заварилися, вмішуємо яйця.

3

4. У тісто додаємо тертий сир КОМО «Фамілія».

4

5. Наповнити кондитерський мішок з круглою насадкою і відсажуємо на пергамент невеликі кульки. Це так само можна зробити за допомогою ложки, періодично занурюючи її у склянку з водою, щоб тісто не прилипало. Заварне тісто буде активно зростати, так що дотримуйтесь відстань між кульками. З’єднайте один жовток з однією столовою ложкою молока і перед випіканням промажте кульки. Випікайте при температурі 170 градусів — 25 хвилин.

5

6. Наріжте кубиком гриби і цибулю і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору. Тепер можна додати сіль і перець.

6

7. З готових сирних кульок зрізати верхню частину, в середину укладіть грибну начинку.

9

Нехай смакує!