noad

Англійський сніданок: двошаровий сирний кольоровий омлет

Телеканал СТБ

Омлет с лого

Необхідні інгредієнти:

Яйце куряче — 5 шт

Базилік — 1-2 гілочки

Петрушка — 1-2 гілочки

Куркума — 1 ч.л.

Молоко — 100 мл.

Сир плавлений КОМО «Вершковий» — 30 гр.

Сіль — за смаком

Перець — за смаком

Оливкова олія — 2 ст.л.

 

Спосіб приготування:

VershkoviyТри яйця, 50 мл молока, базилік та петрушку, збиваємо у чаші блендера протягом 1 хвилини. Додаємо сіль та перець за смаком. Змащуємо пательню оливковою олією. Виливаємо суміш на пательню та ставимо її у духову шафу, розігріту до 160 градусів на 5 хвилин.

Блендер ополіскуємо, поміщаємо туди 2 яйця, 50 мл молока, куркуму, сіль та перець за смаком. Збиваємо протягом хвилини.

Дістаємо зелений омлет з духової шафи, знімаємо його з пательні. Змащуємо пательню оливковою олією. Заливаємо помаранчеву омлетну суміш на пательню та поміщаємо у духову шафу на 4 хвилини. Потім дістаємо, посипаємо тертим плавленим сиром  КОМО «Вершковий» та викладаємо зелений омлет зверху. Ставимо у духову шафу ще на 3 хвилини.

Після того, як омлет буде повністю готовий, його можна прикрасити помідорами чері, бебі-моцарелою та листям петрушки.

Нехай смакує!