noad

Легкий сирний пиріг з чотирма видами сиру

Телеканал СТБ

1

Інгредієнти:

Сир твердий (Адигейський-100 г, Сулугуні-100 г, Російський- 150 г) — 440 г

Сир плавлений КОМО «Голландський» — 1 шт.

Яйце — 3 шт.

Борошно пшеничне — 4 ст. л.

Вершки (25%) — 250 мл.

Сметана (15%) — 200 мл.

Розпушувач тіста — 0,5 ч. л.

Сіль (за смаком)

Перець чорний (за смаком)

Горіхи волоські (жменю підсушених горіхів)

Зелень (на вибір, свіжа) — 0,5 скл.

 

Спосіб приготування:

Slice_Russian_velНатерти всі сири на крупній тертці. Плавлений сир можна попередньо покласти до морозилки, щоб він легше натирався. Додати яйця кімнатної температури, розпушувач тіста і борошно, перемішати. Додати вершки і сметану, перемішати до однорідності. Тепер додати сіль, перець, горіхи та зелень. Перемішуємо, аби утворилась суміш без великих комочків. Помістити суміш у форму. Якщо у вас буде порційна форма – чудово, тоді буде зручніше розкладати наш духмяний сирний пиріг по тарілках. Духовку нагріти до 180 градусів, випікати 35 хвилин. Готовність можна визначити за кольором скоринки – вона має стати золотаво-коричневою.

Смачного!