PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Тендітне сирне суфле — універсальний сніданок

Телеканал СТБ

 

3

Інгредієнти:

Твердий сир КОМО Тенеро — 100 гр.

Плавлений сир КОМО Вершковий  — 1 шт.

Яйце — 2 шт.

Молоко — 130 мл.

Мука — 4 ст.л.

Прованські трави за смаком

Процес приготування:

VershkoviyНатираємо увесь сирок КОМО Вершковий на мілкій тертці. Жовтки віддаляємо від білків та збиваємо білки з щіпкою солі в піну. У жовтки додаємо прованські трави, половину молока та муку, розтираємо до однорідності.

Додаємо залишок молока та сир, перемішуємо. Акуратно додаємо білки, перемішуємо. Ставимо у розігріту до 185 градусів духову шафу і випікаємо 15-20 хвилин до золотавої скоринки. Нехай смакує!