noad

Вишуканий французький суп з плавленим сиром

Телеканал СТБ

 

1

Для приготування нам знадобиться:

Філе індички — 500 гр.

Плавлений сир КОМО вершковий — 200 гр.

Картопля — 400 гр.

Цибуля — 150 гр.

Морква — 180 гр.

Масло вершкове — за смаком

Сіль — за смаком

Перець чорний мелений  — за смаком

Зелень — за смаком

Лавровий лист — за смаком

 

У каструлю на 3 літри покласти м’ясо індички і налити води. Як тільки бульйон почне кипіти, додати 1 чайну ложку солі, пару горошків запашного перцю, 2-3 листочки лаврового листа. Варити від моменту закипання протягом 20 хвилин. Потім м’ясо вийняти.

VershkoviyКартоплю очистити і нарізати кубиками. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. М’ясо нарізати невеликими шматочками. Плавлений сир натерти на мілкій тертці.

У киплячий бульйон додати картоплю. З моменту закипання варити 5-7 хвилин.

У цей час зробити слабку зажарку на вершковому маслі. Спочатку покласти цибулю, потім моркву. Злегка посолити і поперчити. Готову зажарку додати в суп і варити ще 5-7 хвилин.

Потім додати нарізане м’ясо. Варити 3-4 хвилини, додати плавлений сир, добре перемішати і вимкнути вогонь. Дати запашному супу настоятись.

Перед подачею посипати зеленню. За бажанням подавати з грінками.